Alzira pretén conscienciar contra els incivícs que deixen els trastos en la via pública

0
256
La regidoria de Serveis Urbans, està desenvolupant una campanya denominada «Tenim un veí incívic». Amb esta campanya es pretén conscienciar de l’obligació del ciutadà a contribuir a no embrutar la ciutat.
En l’actualitat, una minoria de gent del nostre municipi no està respectant les normes de la recollida domiciliària d’andròmines. Tampoc s’està utilitzant l’ecoparc, fet que deixa una imatge a la nostra ciutat que els alzirenys no volem.
L’àrea de Serveis Urbans, juntament amb l’empresa FOVASA, estan fent els treballs de recollida en la via pública dels trastos abandonats sense avisar. Este fet provoca la saturació del servei i per tant no es pot realitzar l’arreplega amb la freqüència normal que contempla el plec de condicions d’este servei.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que «Els comportaments incívics d’una minoria de veïns, està molt lluny de la societat alzirenya que la majoria de nosaltres volem construir. La solució a les actituds incíviques no passa per l’augment constant de recursos econòmics per a fer front».
L’edil també ha destacat que «Tenim un servei gratuït de recollida d’andròmines, que el nostre ajuntament ofereix a tots els alzirenys, sols cal telefonar al 9624174 54 per a poder utilitzar aquest servei. La base de la campanya contra l’incivisme és l’elaboració d’un gran compromís col·lectiu per millorar les conductes cíviques. Per això, volem convidar al conjunt de la ciutadania a fer seu el missatge i que la veu de la majoria arribe amb força a les persones que encara no tenen present que hem de vetlar pel bon estat dels nostres carrers, voreres i places».