Carlet adapta les instal.lacions del Conservatori per al nou curs

0
285
Aula del Conservatori Perfecto Garcia Chornet

A punt de tancar el procés de preinscripció, el Conservatori Perfecto García Chornet ultima els preparatius per al nou curs a partir del mes de setembre. S’està redistribuint l’espai de les instal·lacions del centre carletí d’acord amb la nova normalitat per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries i de distanciament.

Per tal de mantindre la distància entre l’alumnat en les assignatures comunes com solfeig, s’han reconvertit els espais de l’antiga sala d’estudis, la cafeteria, la biblioteca, l’aula 1 i la B-13 en aules, per tal de mantindre la distància de metre i mig entre alumnes i mantindre l’aforament del 50 %.

Amb estes mesures, el Conservatori, que impartix ensenyances de Preparatori, Elemental i Professional, es prepara per a afrontar el pròxim curs al mes de setembre, amb la preinscripció ja completada. Amb 300 alumnes i llista d’espera, tot preparat perquè sone la música.