Alzira instal.larà 55 sensors per facilitar l’aparcament a persones amb discapacitat

0
272
Alzira ha sol·licitat una subvenció de la Generalitat que permetrà gestionar els aparcaments per a persones amb discapacitat
La ciutat d’Alzira compta amb un total de 107 places d’aparcament per a persones amb discapacitat funcional i mobilitat reduïda. L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat a la Generalitat una subvenció per poder gestionar els aparcaments per a persones amb discapacitat. Amb esta ajuda s’instal·laran 55 sensors electromagnètics amb l’objectiu dels quals serà la de registrar les incidències d’ús que es produeixen en elles i facilitar l’aparcament als usuaris d’este tipus d’aparcament.
Es tracta d’una eina interactiva, que ja es va impulsar a la nostra ciutat l’any 2015 i que ara es pretén continuar amb este projecte, on es posarà en marxa una gestió intel·ligent de les places reservades a persones amb mobilitat reduïda.
Mitjançant una aplicació, l’usuari podrà saber on se situen estes places d’aparcament i quins estan lliures. A més s’evitarà el mal ús d’estos estacionaments i s’identificarà si el vehicle està o no autoritzat.
Fernando Pascual, regidor responsable de l’àrea de Serveis Urbans, ha manifestat que «Amb esta mena d’iniciativa es facilita el quefer diari a les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat funcional, afavorint així que Alzira siga una ciutat integradora i accessible a totes les persones amb qualsevol mena de discapacitat».