Alzira asfaltarà carrers del Respirall amb una subvenció del Ministeri

0
333
El carrer de Bonaire al Respirall serà construït de nou davant el seu fort deteriorament

L’Ajuntament d’Alzira ha demanat una subvenció de 195.000 euros al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública per poder arreglar cinc carrers de la urbanització del Respiral i altres tants del nucli urbà afectats per les últimes pluges torrencials.

La regidoria de Serveis Urbans presentà el corresponent projecte al ministeri finals del passat mes de juny, projecte que es va vore endarrerit davant l’estat d’alarma decretat pel Govern Central el passat mes de març.

La majoria dels carrers afectats seran reasfaltats, però en el cas del carrer de Bonaire, el  fort deteriorament patit, durant els últims anys, davant la seua considerable pendent, «serà construït de nou en un tram de 2.500 metres», segons ha manifestat a Riberaexpress el responsable d’esta àrea municipal Fernando Pascual.