Tres membres d’una mateixa família donen positiu a Fortaleny

0
722
Vista aèria de Fortaleny ubicat a la vorera del Xúquer

La Comunitat Valenciana ha registrat hui 37 nous casos de coronavirus, entre ells un brot familiar en la localitat de Fortaleny, a la Ribera Baixa, amb tres casos positius.

L’alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos, s’ha ficat en contacte amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública després de que s’anunciara de l’existència d’un brot de coronavirus a este municipi riberenc. Es tracta de 3 membres d’una mateixa família que van donar positiu en el dia d’ahir.
L’Ajuntament ha llançat un missatge de «tranquil·litat» a tots els veïns, perquè es tracta d’un cas totalment controlat: l’àrea de salut pública ha pres mesures de distanciament, està avaluant i fent proves a l’entorn d’estes persones, a més dels contactes que havien mantingut contacte amb ells.
Fortaleny és un menut municipi de la Ribera Baixa, ubicat a la vora del Xúquer, de tan sols 1.026 habitants, molt pròxim a Sueca.
Cal recordar que aquest dilluns es detectaven brots a Borriana i Santa Pola.