Alzira destinarà una escultura a les víctimes de la Covid-19

0
236

L’esbós d’una escultura presidirà el pròxim dijous a la Plaça del Carbó l’homenatge que Alzira dedicarà a les víctimes del coronavirus, als sanitaris del Departament de Salut de la Ribera, així com al personal de serveis  i en el que participarà la corporació municipal, associacions i entitats local, a més de familiars de les 6 víctimes alzirenyes i pacients que han patit la pandèmia. A més els assistents podran escoltar una actuació musical així com el testimoni d’un dels 86 afectats locals per la Covid-19.

L’alcalde, Diego Gómez, ha revetlat hui que a l’acte públic de despús-demà es presentarà l’esbós de la futura escultura realitzat per un artista local, «que s’instal.larà en un parc o rotonda de la ciutat», segons la primera autoritat local.