La Ribera registrarà este dimarts tronades localment fortes

0
462
Les previsions per a demà apunten a cels nuvolosos i tempesta amb aparell elèctric

Demà dimarts serà altre dia insegur i inestable. Pel matí tindrem alternança de núvols i clars i, a partir del migdia, de nou creixeran núvols d’evolució que afectaran especialment a les províncies de València i Alacant. Podran ser en forma de tronades localment fortes.

Les temperatures baixaran un parell de graus en estes províncies i seguiran igual en Castelló. Respecte al vent, continuarà entrant de component marítima amb algunes ratxes moderades pel litoral de la meitat nord de la Comunitat.

Pròxims dies

De cara als pròxims dies, esta inestabilitat s’allargarà fins el pròxim dimecres dia 15. Després, la resta de la setmana l’atmosfera s’estabilitazarà i l’oratge estarà molt més tranquil i encalmat.

Afortunadament de moment seguim sense l’amenaça d’entrades de dorsals càlides (associades a masses d’aire africanes) tan perilloses en esta època de l’any. De fet, almenys fins dilluns 20 no es veuen valors sufocants per les nostres comarques ja que les temperatures al litoral es mantindran al voltant dels  30ºC les máximes, i dels 22ºC les mínimes. Per l’interior alguns dies es podrà arribar als 36ºC en els punts més càlids habituals. Podríem dir que per a l’època de l’any els termòmetres, encara que alts, no superaran els valors que es consideren normals per a l’època.

Inforatge