Una forta tempesta descarrega 11 l/m2 a Guadassuar i al voltant de 5 l/m2 a Alzira, Algemesí i l’Alcúdia

0
306
Entrada d'Alzira per la variant de la CV-50 a les 8 del matí
L’avinguda Luis Suñer a les 8:30 h de hui

Una forta tempesta, amb abundants trons i llamps s’ha deixat notar este matí sobre bona part de la comarca. També ha vingut acompanyada de pluja que en pocs minuts ha descarregat 11,2 l/m2 a Guadassuar, 9,2 a Massalavés, 8,8 a Sumacàrcer, 6 l/m2 a Albalat de la Ribera, 5,4 a Algemesí, l’Alcúdia i El Perelló i 4,6 a Alzira.

Previsions per a hui

L’ambient continuarà igual d’inestable per la presència d’aire fred en capes mitjanes i altes de l’atmosfera. De fet, el dia comença amb un oratge molt contrastat. Mentre que per València i Castelló tenim abundant nuvolositat, tronades amb aparell elèctric i pluges localment fortes en alguns punts de la Ribera, a Alacant els clars són més generals. En tot cas, estes tronades matinals desapareixeran ràpidament pel Mediterrani.

A partir del migdia creixeran alguns núvols d’evolució però ja no esperem més tempestes. Pot ser algun nucli aïllat a primeres hores de la vesprada al litoral sud d’Alacant i poc més.

Les temperatures pujaran un poc per Castelló i nord d’Alacant, baixaran sensiblement pel sud de València i continuaran igual a la resta de la Comunitat. El vent entrarà de llevant amb ratxes moderades de gregal (nordest) pel litoral alacantí.

Inforatge/Riberaexpress