La Pobla Llarga supera els 37º i el calor apreta un poc més a la Ribera

0
111
La Pobla Llarga

El calor ha apretat un poc més este dilluns a la nostra comarca i així el mercuri ha arribat a La Pobla Llarga fins els 37,1º, tot i que Carcaixent (36,8º) i Sumacàrcer (36,6º) s’han quedat molt a prop.

El merucri ha pujat un poc menys a l’estació Mulata-Alzicoop d’Alzira (35º), a la Casella i La Murta (34,8º) i al nucli urbà d’Alzira que també han patit una temperatura d’uns 34º.

Mentre a la Barraca d’Aigües Vives el mercuris es situava en 33,7º, a Gudassuar i l’Alcúdia, 33º i a Algemesí 32,7º.

Temperatures semblants per al dimarts

El «rebrot» o repunt de calor que tindrem entre hui dilluns 6 i demà dimarts 7 no serà massa fort a causa de la penetració del vent marítim. Així i tot, demà les màximes en els punts càlids habituals es situaran al voltant dels 36°C, i pel litoral rondaran els 30°C. En tot cas, continuarem amb l’ambient bascós i apegalós.

El cel presentarà molt bon aspecte i el sol lluirà per tot el nostre territori. Només a partir del migdia creixeran alguns intervals de núvols que podrien deixar caure alguna gota per l’interior de Castelló. Res destacable.

Les temperatures es mantindran en valors semblants als de hui, llevat de les comarques castellonenques i litoral nord de València on el mercuri baixarà entre 2º i 3ºC respecte a hui, segons Inforatge.