Carcaixent, La Pobla i Sumacàrcer superen els 35º

0
352
Magatzem de Ribera de Carcaixent

Els municipis de Carcaixent,, La Pobla Llarga i Sumacàrcer han sigut els més calorosos de la comarca en superar els 35º en este primer diumenge de juliol.

Els han seguit l’estació Mulata-Alzicoop d’Alzira, Rafelguaraf i Alberic amb 34,5º. La majoria de localitats de l’interior han registrat màximes superiors als 30º, com Alzira, l’Alcúdia, Guadassuar i La Barraca d’Aigües Vives, on els termomòmetres han giralt al voltant dels 32º, mentre Sueca ha arribat als 30,4º.

En canvi a vora mar les temperatures no han arribat als 27º.

Previsió dilluns

L’anticicló seguirà ubicat a l’Atlàntic, amb el seu nucli de 1030mb situat al nord de les illes Açores abraçant a tota la Península Ibèrica i fent que l’oratge continue absolutament estable i assolellat. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució per l’interior que podria deixar caure algun ruixat dèbil i esporàdic.

Les temperatures pujaran un poc més en tota la façana litoral i comarques alacantines, i seguiran igual a la resta del territori. Respecte al vent, es mostrarà fluix amb brises a partir del migdia, segons Inforatge.