Dos emprenedores d’Alzira transformen el tradicional Bar Javi en una moderna tasca

0
641
Anne Aguirre i Raquel Medié en la moderna tasca
Interior de l’ampla i acollidora tasca
Detall de la nova decoració

Raquel Medié i Anne Aguirre tancaren amb l’inici de l’estat d’alarma el Bar Javi al carrer Trafalgar de l’Alquerieta i en el seu lloc han obert esta setmana la moderna Tasca La Genuina.

Raquel és la cuinera de tercera generació que ha aprés els secrets dels fogons de sa iaia Margarita i de sa mare Rosa Mari. Mentre la seua socia Anne, d’origen basc, aporta la seua innata simpatia, a més des seus coneiximents publicitaris i de marketing junt el seu gust decoratiu que ha transformat i modernitzat el tradicional establiment.

«Mantenim l’oferta gastronòmica de sempre però introduirem innovacions de cara als sopars dels caps de setmana«, manifesten les dos emprenedores alzirenyes, que pretenen, a més «potenciar el tardeo amb tapes i una bona bodega de vins».

Han començat, poc a poc, amb l’oferta de grans i magnífics entrepans per als esmorçars, obrint de 7 a 13 hores durant els dos mesos d’estiu, a més dels sopars dels divendres i dissabtes.

Innovacions gastronòmiques

Però a partir de setembre tenen previst «introduir innovacions gastronòmiques» a la seua proposta gastronòmica; «introduirem el que volem siga el menú típic de La Genuina que coincidix amb el de sidreria clàssic del Pais Basc, com la tortilla d’abadejo, pimentó del piquillo i xuletó amb sidra o ví» explica una il.lusionada Anne a Riberaexpress des de la mateixa barra de la nova tasca alzirenya.

Raquel i Anne tenen clar que volen compaginar la cuina tradicional valenciana del Bar Javi amb les innovacions esmentades i és que la cuinera alzirenya ha tingut mestres excel.lents, fins i tot un estrella Michelín.

«La gent de l’Alquerieta ja es coneix, ara volem atraure a un tipus de client més jove de tots els barris de la ciutat«, comenten en el renovat i ample establiment en el que han introduït el códig QR i totes les mesures de seguretat exigides per Sanitat.

La Covid-19 evità que obriren La Genuina en abril, com tenien previst, però el virus no ha pogut amb l’empenta decidida d’estes emprenedores alzirenyes decidides a superar totes i cadascuna de les dificultats plantejades per la pandèmia.