Alzira elimina el punt negre del camí Vell de Corbera

0
206

Comencen les obres de millora del camí Vell de Corbera

 

L’Ajuntament d’Alzira ha començat esta setmana les obres de millora al camí Vell de Corbera a l’altura de l’encreuament de Cabrera, per a incrementar la seguretat de la via. Està previst que estes obres acaben en aproximadament 10 dies, al llarg dels quals es regularà el trànsit puntualment segons les necessitats de treball.

El camí Vell de Corbera té una intensitat de trànsit molt elevada, sobretot en l’època estival. Este fet junt a l’estrenyiment del camí en l’encreuament de Cabrera, fa que es produeixen constantment accidents de trànsit.

Acord amb el propietari

La regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica ha arribat a un acord amb el propietari de la parcel·la agrícola afectada per a poder eixamplar l’encreuament de Cabrera i eliminar els constants accidents Per a resoldre el problema es possibilita una ampliació  en l’encreuament amb un radi de gir de 12 m, la qual cosa permetrà que tots els vehicles, fins i tot els camions, puguen girar cap a la CV-510 de manera més segura i còmoda.

“Els treballs, que acabaran la propera setmana, estan orientats a eliminar este punt negre i facilitar la conducció pels nostres camins que ara en estiu estan molt més transitats:” assegura Pep Carreres, Regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició ecològica.