Un conveni amb la conselleria agilitza la incorporació d’empreses estratègiques a Alzira

0
228
El Parc Empresarial El Pla està ben comunicat
L’alcalde d’Alzira Diego Gómez amb el conseller d’Economia Rafa Climent

L’Ajuntament d’Alzira i la conselleria d’Economia han signat un conveni que, segons l’alcalde Diego Gómez, «agilitzarà» la incorporació d’empreses estratègiques i referencials als polígons industrials de la capital de la comarca.

Gómez ha explicat hui, davant els mitjans de comunicació locals, que «tenim una estructura de polígons molt interesant que amb este conveni facilitarà les gestions per ajudar-nos a atraure a noves empreses a Alzira».

Polígons models

La primera autoritat local ha resaltat que un estudi mostra que els polígons industrials d’El Pla i de la carretera d’Albalat «son models per a poder acollir firmes que destaquen per la seua modernització i gestió».

D’altra banda l’alcalde ha anunciat que el consistori «bonificarà» a les empreses d’Alzira que facen noves contractacions de treballadors.

Més del 50% dels autònoms ja han cobrat

Pel que fa al Pla de Reactivació Econòmica enllestit per l’ajuntament per paliar els efectes de la pandèmia, al voltant de 600 autònoms dels 1.122 que sol.licitaren l’ajuda municipal han cobrat ja els 400 euros asignats als treballados per compte propi.

Diego Gómezs s’ha mostrat «satisfet» perquè la recuperació econòmica d’Alzira «va per bon camí en haver reobert quasi tots els negocis». I a més ha felicitat als emprenedors locals «en no registrar-se cap contagi a les empreses alzirenyes el que demostra el gran esforç realitzat en l’adopció de les mesures de seguretat».

Riberaexpress