El gimnàs de la piscina coberta d’Alzira obri este dimecres

0
289

En el poliesportiu a l’aire lliure «Jorge Martínez Aspar», des de demà estaran obertes les instal·lacions de Calistenia, Skate Park i la pista de Ciclo Cross

El gimnàs de la piscina coberta d’Alzira torna a estar a disposició de totes i tots els seus usuaris a partir de demà dia 1 de juliol.

Immersos en la nova normalitat i amb les mesures de prevenció i cautela per a fer front a la pandèmia de la Covid-19, el gimnàs mantindrà obertes les portes en l’horari següent:

Matins, de 7 a 13 hores; mentre que en horari vespertí ho farà entre les 16.30 i les 22 hores.

«Hem establit un horari el més ampli possible en la situació en la qual ens trobem per tal d’oferir el major nombre d’hores possibles de servici a tota la gent que fa ús de les instal·lacions del gimnàs municipal. Som sabedors i conscients de totes les demandes dels usuaris, i per això seguint totes les normes de seguretat marcades des del Ministeri de Sanitat restablirem el servici des de demà», ha declarat el regidor d’Esports Fernando Pascual.

Després d’uns mesos en què les nostres rutines diàries s’han vist alterades, ara, conscients del que hem viscut, hem d’anar adaptant-nos a poc a poc a la nova realitat, sempre tenint en compte no abaixar la guàrdia davant dels contagis del coronavirus i anar restablint els nostres hàbits de manera escalonada i progressiva.

Demà 1 de juliol també es procedirà a obrir les següents instal·lacions del poliesportiu a l’aire lliure «Jorge Martínez Aspar»: Calistenia, Skate Park i la pista de Ciclo Cross. L’accés al poliesportiu de la zona de Tulell comptarà amb control d’aforament.

L’horari del poliesportiu de Tulell és de dilluns a dissabte, de 8 a 12.30 pel matí; mentre que per la vesprada estarà obert de 17.30 fins a 22 hores.

Des de la Regidoria d’Esports al llarg de les últimes setmanes hem estat en contacte amb tots els clubs esportius que ho han sol·licitat per tal d’anar establint criteris raonables i adaptats a la normativa sanitària i reprendre l’activitat física i esportiva.