Alzira ha recuperat hui l’accés a l’estació tallat en febrer

0
367
L'accés a l'estació des d'Alzira pel Pont de Ferro ha sigut reobert este matí

Alzira ha recuperat este matí, l’accés a l’estació de ferrocarril per davall del Pont de Pellicer (CV50), després que a primers del passat mes de febrer la pluma d’un camió grua colpejara la part inferior d’esta infraestructura.

L’accident haguera pogut ser més greu si s’haguera partida en lloc de doblada la conducció de gas que discurrix de forma paral.lela a la base del pont. En este cas s’haurien vist obligats a desallotjar als veïns del barri de Les Barraques.

El soterrament d’este tram de canonada i la paralització de les obres el 14 de març per l’inici de l’estat d’alarma, han endarrerit la reobertura de la carretera, que a través del pont de Ferro, unix a la ciutat amb l’estació.

La reparació ha estat a càrrec de la conselleria d’Obres Públiques titular del pont  i de la carretera autonòmica CV-50.

 

L