Sueca celebrarà el seu XXXI MIM amb un 40% menys d’espectacles

0
219
Actuació de Maduixa Teatre en una edició anterior

La Mostra Internacional de Mim de Sueca celebrarà la seua XXXI edició del 16 al 20 de setembre, ajustant-se als protocols de seguretat exigits per la crisi sanitària de la COVID-19.

L’organització d’aquest festival, amb el suport de l’Ajuntament, ha confeccionat un programa adaptat a l’anomenada «nova normalitat» perquè els espectacles previstos per a enguany puguen oferir-se als milers d’espectadors que acudeixen cada any a la capital de la Ribera Baixa, ha informat l’organització en un comunicat.

Per a aquesta edició, les circumstàncies han obligat la cancel·lació i ajornament per a posteriors edicions d’un 40% de les companyies previstes inicialment.

Per a pal·liar aquesta minva i la pèrdua d’aforament dels espais, el festival de teatre gestual ha duplicat el nombre de representacions dels espectacles programats de la resta de companyies perquè els espectadors continuen tenint l’oportunitat de gaudir de les propostes més innovadores, avantguardistes, originals i contemporànies.

La Mostra mantindrà els seus principals senyals d’identitat i comptarà amb estrenes absolutes i les actuacions d’algunes de les companyies més capdavanteres de l’àmbit nacional i internacional.

Una de les màximes del festival és la de reunir al màxim nombre d’espectadors, i en aquest sentit, el *MIM ha aconseguit superar la xifra dels 22.000 espectadors en cadascuna de les últimes edicions, convertint-lo en un dels festivals del gest