Alzira i la comarca arrancaran juliol amb màximes de 40º

0
349
Les platges riberenques un bon refugi contra els 40º del dimecres

Seguim molt atents a la primera entrada d’aire càlid de l’estiu que ens arribarà especialment el pròxim dimecres 1 de juliol.

Esta massa càlida ens dispararà encara més els termòmetres i compte perquè, a més, el dimecres entrarà un ponent dèbil que encara farà pujar més el mercuri fins a situar-lo al voltant dels 40ºC en els punts més càlids habituals.

Els següents dies, encara que les temperatures seguiran altes, ja no s’aproparan als 40ºC però es situaran més pròximes als 35ºC. Destacar també que estos dies les mínimes al litoral superaran els 22º/23ºC generant problemes per a dormir.

Atents, per tant, al RISC EXTREM D’INCENDIS FORESTALS que podrem tindre a finals d’este mes i principis del pròxim.

Dilluns

Ambient novament estable i encalmat el que tindrem, i un oratge molt semblant al de hui. De matí apareixeran alguns núvols baixos per les comarques litorals de Castelló i València (que desapareixeran progressivament), i més clars a la resta del territori. De vesprada podran créixer alguns núvols d’evolució per les comarques més interiors de Castelló que, com a molt, podran deixar caure algun ruixat dèbil i poca cosa més.

Les temperatures no presentaran canvis destacables, i el vent es mostrarà fluix amb brises a partir del migdia.

Inforatge