Obri a Alzira Vintage d’Eli una original tenda de moda i decoració sostenible

0
232
Eli orgullosa de la seua botiga vintage
Eli en la secció de moda d’home

Elisabet Masiá Vallés és una emprenedora meitat alcudiana, meitat alzirenya, que després de superar un càncer de mama afronta, ara, altre repte quasi tan perillós com el de posar en marxa una original tenda de moda sostenible a Alzira, tot i la incògnita que representa la post pandèmia.

En Vintage d’Eli, al carrer Major Sant Agustí nº 11 d’Alzira, «trobareu roba vintage autèntica d’home i dona, roba de qualitat de marques conegudes i desconegudes i complements  com sabates, bolsos i gorres, tot de segona mà però netejada i higienitzada per professionals», explica Elisabet a Riberaexpress, a poques hores de la inauguració oficial.

La gerent es mostra entusiasmada amb el seu projecte, «estant totes les peces en perfectes condicions, jo elegisc personalment les peces, amb l’ajuda de les meues amigues Alicia i Analia i a més atendré al públic vestint este tipus de roba».

No pot disimular les tables que li han proporcionat les seues experiències amaters i professionals; primer com actriu en la Colla Teatre de l’Alcúdia, junt a Toni Benavent i Carles Alberola en el seus inicis damunt dels escenaris. I posteriorment com a professora interina de FP de cuina i pastisseria.

Detalla les característiques del mobiliari antic que ella mateix ha remodelat per decorar la botiga, després de documentar-se en publicacions especialitzades.

Per a totes les butxaques

Mentre acaba de penjar la roba comenta que els clients i clientes que, a partir de l’1 de juliol entren en Vintage d’Eli, «trobaran vestits, faldes, camises, tops, rebeques, pantalons curts i llargs de molts models i marques», pel que fa a la moda femenina. Mentre els hòmens tindran al seu abast «camises, pantalons, hawaianes i polos principalment», en els dos casos amb marques com Levis, Ralph Lauren, Hugo Boss, Wrangler, Lacoste i Adolfo Dominguez, tant per a vestir de forma elegant com informal, entre altres. Ah! i recalca que digam que les sabates «son de qualitat» i  estan en «perfecte estat».

I finalment insistix en que a Vintage d’Eli «trobareu roba i complements per a totes les butxaques, a partir de 5 euros».

Riberaexpress