Dos detinguts per estafar a productors de cítrics i caquis de la Ribera

0
420

 

Una mercantil entregava pagarés sense fons als agricultors

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a dos persones per la venda il·legal de 134.360 quilos de taronges i 135.817 de caquis a la comarca de la Ribera Alta, així com per un delicte continuat d’estafa. En total, les quantitats estafades ascendeixen a 84.052 euros.

Segons ha informat la Comandància Provincial, a la fi de l’any 2019 van començar a rebre diverses denúncies i informacions sobre una mercantil que es dedicava a la compra venda de cítrics i caquis pagant als agricultors amb pagarés que no disposaven de fons.

Posteriorment, van iniciar una investigació que s’ha saldat amb la detenció del gerent de la citada mercantil i el seu soci.

Els detinguts compraven a preus elevats -entregant pagarés sense fons- per a posteriorment vendre a una quantitat molt per davall al preu comprat a l’agricultor en diferents mercantils que es troben dins i fora de la província valenciana.