Pau Quesada: «L’Alzira es troba davant una ocasió única per pujar a 2ª B»

0
353
Pau Queasada davant la banqueta del Suñer Picó

Pau Quesada, entrenador de la UD Alzira que disputarà a partir del 18 de juliol la promoció d’ascens a Segona Divisió B, recorda que el campionat del Grup VI de Tercera Divisió es va detindre quan millor estava el seu equip, al qual veu capacitat per a tornar a una categoria en la que no juga des de fa deu anys en la qual considera una ocasió única per a ascendir.

“Quan la competició es va detindre al març portàvem una magnífica ratxa de resultats en les nou últimes jornades que disputem”, va indicar Pau Quesada al mateix temps que veu a l’Alzira “en condicions per a aconseguir l’objectiu de pujar”.

Per al jove tècnic del conjunt blaugrana, la promoció en format reduït i en seu neutral els donarà moltes possibilitats d’ascendir si passen la primera eliminatòria contra l’Atzeneta.

Precisament, l’Alzira afrontarà aquesta trobada conscient que li serveix l’empat per a passar a la final per la seua millor classificació en el Grup VI de Tercera Divisió en acabar segon mentre el seu rival, l’Atzeneta, arriba a aquesta cita com a tercer classificat.

“Que l’empat ens valga és un premi que haurem de manejar perquè no es convertisca en una arma de doble tall. Crec que ens beneficia”, apunta Pau Quesada que també assenyala sobre l’Atzeneta que “és un equip que ha fet una gran inversió. Compta amb David Albelda com a tècnic i això li dóna un plus a l’ésser un referent en el futbol espanyol”.

Finalment, l’entrenador de l’Alzira es va referir a la possible seu de la promoció per a reconéixer que “abans de res volem que es jugue en gespa natural per la calor que desprén en ple estiu una superfície sintètica”.

EFE