Antella organitza una completa agenda estiuenca d’activitats per als joves

0
417

L’Ajuntament d’Antella no vol oblidar-se de la cultura. Coneixedor de la importància dels esdeveniments culturals per a la societat, l’equip de govern ha preparat una completa agenda que es desenvoluparà en les pròximes setmanes i que comptarà amb activitats de diversos tipus, sobretot enfocats als xiquets i xiquetes.

Així, l’1 de juliol començaran els actes amb una excavació de restes paleontològiques en la qual els més xicotets (l’activitat està programada per a joves entre 3 i 16 anys) podran experimentar amb els treballs d’excavació a la cerca de dinosaures. Per part seua, el dia 8 està programat un contacontes amb El Gran Jordiet i el 15 una altra activitat analitzarà amb jocs l’evolució humana i l’origen del foc.

El 21 hi haurà un taller de Mosaic Nolla en el qual es treballarà la tradició valenciana, mentre el 29 es jugarà i aprendrà amb l’art prehistòric i el simbolisme en les pintures que realitzaven els avantpassats que van ocupar la terra fa milers d’anys.

Per al 6 d’agost s’ha reservat una nit astronòmica en la qual es podrà observar el cel i les seues estreles i planetes gràcies a dos potents telescopis. Per part seua, l’anàlisi històrica continuarà el 12 d’agost amb la visita al Neolític i l’Edat de Bronze i l’ensenyament de la primera agricultura.

El 19 d’agost tindrà lloc una iniciació a la pilota valenciana i el 26, finalment, una activitat sobre l’Edat dels Metalls i els primers treballs de forja i fosa. En conjunt, una completa agenda d’actes a través de la qual es podrà aprendre sobre la Història de la humanitat i altres aspectes que alcen gran curiositat entre els i les joves.

Segons el regidor Juan Antonio Tovar: “Totes les activitats es faran en un horari proper al capvespre, per aprofitar les últimes hores de llum i evitar les de més calor, excepte la Nit Astronòmica que començarà a les 21:30 hores. A més a més, es faran amb aforaments limitats i seguint les recomanacions sanitàries corresponents segons siguen emeses per les autoritats sanitàries. Anirem publicitant cada activitat individualment amb el seu horari i aforament uns dies abans, establint un sistema de Cita Prèvia a través del telèfon del Ban per WhatsApp: 665 190 692”.