Carlet mantindrà tancada la piscina municipal este estiu

0
370

L’Ajuntament de Carlet ha decidit finalment deixar tancada la piscina municipal durant l’estiu. De fet, la situació generada pel COVID-19 fa totalment impossible mantindre les mateixes condicions amb l’empresa, a la qual enguany se li prorrogava el contracte per a continuar gestionant esta instal·lació.

 

Segons explica el regidor responsable de les instal·lacions municipals, Jonathan Martínez, la decisió s’ha pres davant la complexitat de poder garantir el compliment de les mesures de prevenció per a evitar contagis de coronavirus. D’aquesta manera, l’Ajuntament considera més prudent mantindre la instal·lació tancada per no posar en risc la salut dels usuaris. D’esta manera, l’Ajuntament ha suspés el contracte amb l’empresa per a enguany, la qual assumirà la gestió el pròxim 2021.

 

A més de la prudència, tècnicament, ni empresa ni ajuntament podien assumir una contractació amb unes condicions diferents a la de la resta d’anys, ja siga per aforament, mesures de prevenció, desinfeccions, etc. D’altra banda, la suspensió d’este contracte implicarà que l’Ajuntament destine els 16.200 euros de la contractació de l’empresa per a obrir la piscina durant els mesos d’estiu als plans  de reactivació econòmica post-covid com és el pla de foment d’empreses i el pla d’ocupació municipal.

 

«Ha estat difícil prendre la decisió, però són molts els factors que determinen que no es puga actuar a la lleugera i tindre oberta una instal·lació que pot ser un focus de contagi», explica Martínez. Així mateix, amb la instal·lació tancada, finalitzaran de fet les obres de renovació dels vestidors i els wc de la piscina, obres que en principi havien d’estar finalitzades este mes de juny i que també s’han endarrerit pels mesos de paràlisi durant la fase 0 del confinament.