Mauro Melo: «Veig a l’Alzira molt enxufat per a la fase d’ascens»

0
365
Mauro Melo celebrant un gol al Suñe Picó

Mauro Melo, màxim golejador de la UD Alzira amb 12 dianes en l’actual temporada, afronta la seua segona promoció d’ascens a Segona Divisió B amb el conjunt blaugrana “amb el desig de tornar a la categoria que mereix el club” i va assegurar que veu a l’equip «molt endollat» per a aconseguir aquest objectiu.

El davanter de l’Alzira, equip que disputarà la fase d’ascens a Segona Divisió B davant l’Atzeneta UE, considera que la solidesa i la capacitat competitiva que ha mostrat el conjunt de Pau Quesada durant la temporada “ens convida a pensar que podem fer una cosa important en aquesta fase d’ascens. Per descomptat, l’equip el donarà tot per a aconseguir l’objectiu”.

El futbolista de 28 anys que va tornar a l’Alzira procedent de l’Atzeneta, primer rival de l’equip blaugrana en la promoció d’ascens a Segona Divisió B que es disputarà a partir del pròxim 18 de juliol en una seu neutral, ha anotat 12 gols en 28 partits disputat en el curs actual, la qual cosa li converteix en el màxim artiller del quadre blaugrana.

“Estic content amb la meua aportació personal a l’equip. He pogut fer gols que han ajudat l’equip a estar a dalt”, assenyala Mauro Melo que espera mantindre la seua línia realitzadora en el moment més decisiu de la temporada.

“En el moment de la paralització de la competició estàvem en una dinàmica molt bona amb nou partits sense perdre i sis victòries consecutives. Hem fet una bona faena en aquests mesos d’aturada i veig a l’equip bastant endollat per al play off”, va concloure.

EFE