Ferrero, Mazo i Fruxeresa recuperen els seus importants projectes d’Alzira

0
1160
Noves instal.lacions d'Icre Cream junt al camí dels Pescadors
Treballs en la parcel.la on s’ubicarà el Grup Mazo en el Pla
La nau de Fruxeresa es troba molt avançada

El sector industrial d’Alzira s’ha posat ràpidament en marxa per oblidar el més prompte possible els efectes de la pandèmia com ho demostra la recent reanudació de importants projectes empresarials.

El més avançat és el de la firma del sector agroalimentari, Fruxeresa, que està culminant estos dies una gran nau sobre una parcel.la de 20.000 m2, al Parc Empresarial El Pla, per confeccionar i comercialitzar cítrics i caquis a partir de setembre.

Esta empresa de la Safor ha invertit al voltant de 3 milions d’euros per a crear uns 200 llocs de treball.

Mazo al Pla

Tot jus enfront el Grup Mazo d’Alzira ha enllestit, ja, la nova seu sobre una parcel.la de 102.000 m2, on es traslladarà el pròxim any per gaudir d’unes instal.lacions molt més amples i dotades, a més de millor comunicades que les actuals del polígon de la Carretera d’Albalat.

Per la seua part el Grup Ferrero, que va adquirir al fons Portobello, ara fa un any, el 70% de les accions de la planta  de gelats Ice Cream Factory Comaker, antiga Avidesa, està alçant una nau de considerables dimensions per ampliar l’oferta del seus productes, en un futur pròxim.

La família de Guillermo Lamsfus conserva el 30% de la firma, sent el fill del primer gerent, l’actual director general. ICFC, amb una plantilla de 700 treballadors, va facturar l’any passat al voltant de 125 milions d’euros, mentre el grup italià de marques tan reconegudes com Nutela i Kinder, és el lider mundial en el sector de la confiteria al facturar prop d’11.000 milions d’euros.

Tornant al polígon d’El Pla l’empresa de fred industrial Yafri SL, dedicada a la refrigeració industrial, a la climatització i al manteniment, obrirà les noves instal.lacions durant la pròxima tardor, en estar prou avançades les obres que estan realitzant-se, tot just front la seu de l’editorial Bromera.

Mentre la firma d’Alzira, ara en la carretera d’Albalat i en Guadassuar, Reciclajes y Transformaciones, gerenciada per l’emprenedora local Carmen Martí, té previst començar en 2021, els treballs per poder traslladar-se a una parcel.la de 18.000 m2 al Parc Empresarial El Pla.