La SMA promou xarrades amb músics professionals vinculats a l’entitat

0
265

La Junta Directiva de la Societat Musical d’Alzira, ha posat en marxa, recentment,
“30 minutsamb” una acció en la xarxa social Instagram amb la finalitat oferir mitja hora de xarrada amb músics professionals vinculats a la nostra benvolguda societat, perquè els joves estudiants puguen fer preguntes i conéixer una mica més als professionals que han eixit de la nostra societat o han estat vinculats a ella, es pot seguir en el compte de la societat musical d’Alzira en instagram @smalzira_
Les entrevistes estan a càrrec de Claudia Campos i Marina Costa, també pot participar i formular preguntes qualsevol seguidor que estiga connectat, les entrevistes sempre es realitzen els diumenges a les 19h.
És una forma que els nostres joves vegen que estudiants, com ells de nostra que van començar estudiant música, han arribat a fer de la música la seua professió i l’estan desenvolupant al llarg del nostre món.
El passat 31 de maig va ser Carlos Enguix, professor de flauta a Xile, el 7 de juny el convidat va ser Joan Andreu Bella, músic en el Liceu de Barcelona i diumenge passat va participar el compositor de bandes sonores Arnau Bataller. Cada setmana s’anunciarà amb antelació el nou convidat pels grups de WhatsApp i en Facebook Twitter i Instagram.
Diumenge que ve 21 de juny a les 19 hores tindrem com a convidada a Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) és la primera dona que presideix aquesta entitat. Daniela González ve d’una família de músics i és des de 2015 vocal de la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecilia de Xilxes, on va començar els seus estudis musicals. La seua formació la va continuar en el Conservatori de Grau Mitjà de Castelló i ha sigut professora de solfeig a l’escola de música de la seua societat i directora de la seua Banda Juvenil durant diversos anys.
Creiem que a més de formar músics, el més important és formar persones en tots els aspectes i pensamos que poder oferir als nostres futurs músics i a qualsevol persona en general, la possibilitat d’estar 30 minuts amb aquestes professionals, pot aportar-los una visió molt més àmplia del treball d’aquests professionals.
Finalment, volem convidar-vos a seguir-nos en les xarxes socials i us esperem els diumenges a la vesprada a les 19h en el compte de instagram @smalzira_ ens veiem el diumenge a les 19h.