Una targeta permetrà a Alzira pagar 90€ i comprar per 150€

0
407
Dos clients en una tenda de la Plaça Major d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira ha previst emetre un bons-targetes que el consistori subvencionarà per tal potenciar i promocionar les compres en el comerç local, al temps que es beneficiaran també els seus clients.

«Subvencionarem entre el 25% i el 40% de les targetes», assegura l’alcalde d’Alzira i regidor de Comerç, Diego Gómez, en una campanya destinada a fomentar el comerç alzireny en la que invertirem un total de 45.000€».

Pagues 90€ i compres per 150€ 

Les targetes tindran un preu de 30 i 50 euros i valga com exemple que per «uns bons de 90 euros de cost, el comprador podrà adquirir productes per un valor de 150€».

L’entitat Caixa Popular serà l’emissora de les targetes que s’encarregarà de distribuir l’Agència IDEA.

86 comerços en la Plataforma On line

D’altra banda la primera autoritat local ha assegurat a Riberaexpress que la nova Plataforma On line d’Alzira «arrancarà durant la primera quinzena del mes de juliol, amb un total de 86 comerços adherits». Encara que podran afegir-se els establiments que ho consideren de forma progressiva.

Al llarg dels tres primers mesos el consistori alzireny s’encarregarà de finançar el marketing, la publicitat i la formació dels comerciants, així com de la logística que contractarà a una empresa perquè distribuïsca els productes, amb una inversió total de 37.000 euros.

A partir del quart mes seran els comerços els encarregats de costejar les despeses d’esta Plataforma que «en cap cas superarà els 50€ mensuals per cada establiment adherit». En este aspecte, Gómez no descarta que el manteniment del portal es pugar fer, «mitjançant la part proporcional de les vendes».

Pel que fa a este capítol de potenciar el comerç local, a Nadal també està prevista una campanya de promoció. En canvi la Fira del Comerç, la Tapa i l’Automòbil, prevista per a primers del mes d’octubre «es possible que la suspengam», assenyala Gómez.