Un projecte centrat en la venda de jocs de taula guanya el premi Formaemprén d’Alzira

0
128

El comité de valoració, format per IDEA, CEEI Valencia (Centro Europeo de Empresas Innovadoras de Valencia), AJER i l’Associació Empresarial d’Alzira, ha concedit el Premi #FormaEmprén al projecte a SR. MEEPLE, una iniciativa promoguda per Carlos Jaén Albelda i Christian Muñoz.

Es tracta d’un projecte centrat en la venda de jocs de taula que fomentarà l’oci i els valors del treball en família i en equip, així com l’organització d’esdeveniments relacionats amb l’àmbit de l’oci.

L’ Ajuntament d’Alzira, a través d’ IDEA Alzira i en col•laboració amb CEEI Valencia (Centro Europeo de Empresas Innovadoras de Valencia), ha finalitzat hui el Programa #FormaEmprén. que en esta VII Edició s’ha impartit de manera online després de l’adaptació del programa, a este nou format.

Els emprenedors que han participat han tingut al seu abast una eina col•laborativa a través de la qual han realitzat totes les sessions del programa, tutories i compartit materials. Un total de 33 han sigut els emprenedors que han participat en esta VII Edició.

El programa tenia com a objectiu fomentar les iniciatives d’emprenedoria en Alzira i potenciar la capacitació dels emprenedors en les noves eines per al desenvolupament de projectes empresarials.

El cicle ha conclòs amb la presentació de 7 projectes candidats en esta edició i el lliurament del Premi FormaEmprén al #millor projecte empresarial, guardó dotat amb una #Targeta #Alzira valorada en 300 €, per a compres al comerç local.

A causa de la crisi derivada pel COVID-19 els continguts del programa s’han adaptat, per la qual cosa s’han presentat les tendències presentes en estos moments en l’àmbit empresarial, així com la forma de reenfocar els negocis davant esta nova situació.

Formaemprén s’ha organitzat a través de sessions on-line i de treball de 2 hores de duració que tindran lloc en horari de 10 a 12 hores, i que han conclòs hui 12 de juny, amb la presentació final dels projectes participants.

#alzira #territoriemprenedor #formacio Ajuntament d’Alzira