Oferixen l’estadi Suñer Picó d’Alzira per a disputar l’ascens a la 2ª B

0
234

L’Ajuntament i la UD Alzira han oferit a la Federació Valenciana de Futbol l’estadi Luis Suñer per jugar els partits d’ascens a 2a divisió B

El regidor d’Esports, Fernando Pascual junt amb la directiva de la UD Alzira que presidix Juan A. Sanjuán, s’han posat en contacte amb el President de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar per mostrar la seua col·laboració perquè Alzira siga una de les ciutats que aculla estos partits en este període de desescala i nova normalitat que permeten la represa de les competicions futbolístiques i jugar els partits classificatoris per a l’ascens.

Tots els requisits

L’estadi Luis Suñer compta amb tots els requisits establerts per la Real Federació Espanyola de Futbol, amb tot el necessari per a acollir partits d’estes característiques. A més, gràcies a la cura i al seu manteniment diari, la gespa natural del terreny de joc es troba en una situació immillorable per a la pràctica d’este esport amb totes les garanties de seguretat i esportives.

Pascual ha manifestat que «Es tractaria d’una molt bona notícia per a l’esport alzireny i per a la nostra ciutat, ja que suposaria una visualització de l’esport local tant a escala autonómica com nacional».

L’edil també ha afegit que «Alzira és una ciutat esportista, que li agrada practicar l’activitat física. Mostra d’això són els 37 clubs esportius amb les seues respectives modalitats. Poder obrir les nostres instal·lacions per acollir esdeveniments esportius d’este tipus fan d’Alzira un referent de l’esport en l’àmbit comarcal, provincial i autonòmic».