Aigües segures en la reobertura de la piscina coberta d’Alzira

0
131

L’Ajuntament d’Alzira obri la piscina coberta el pròxim 15 de juny

Alzira obri de nou la piscina municipal coberta a partir del 15 de juny. A més enguany la instal·lació romandrà oberta els mesos de juliol i agost. L’horari durant el mes de juny serà de dilluns a dissabte, de 7 del matí a 13 h, i de vesprada de 16,30 a 22 h de la nit. Els abonats anuals podran accedir sense cap mena de cost, i hi haurà a la venda entrades per modalitats i bons 10.

L’aforament de la piscina serà de 30 usuaris per hora, mentre que les instal.lacions del gimnàs esportiu, el balneari urbà i les sales multiús, de moment, estaran tancades. S’establiran torns d’activitats d’una hora i torns de desinfecció de 30 minuts per netejar i condicionar els espais comuns.

Cal destacar que seguint les normes decretades pel govern i les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’aforament dels vestuaris serà d’11 usuaris i no es podran utilitzar les dutxes, l’accés a les taquilles està prohibit, s’ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres i l’accés a la zona de cafeteria i grades romandran tancades al públic.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que «Seguim fent un pas més en esta desescalada i obrim de nou la piscina municipal, una de les instal·lacions esportives de més afluència de la nostra ciutat. Des d’ací vull fer una crida a la responsabilitat individual i a la conscienciació per fer un bon ús d’este servei. La posada en marxa de la piscina suposa el camí a la nova normalitat i hem d’adaptar-nos a esta nova situació». L’edil també ha estacat que «Des de la regidoria d’Esports anem a garantir que es complisquen totes les mesures de seguretat amb la finalitat de vetlar per la tranquil·litat de tota la ciutadania».