Alguns municipis de la Ribera no han arribat hui als 20º

0
96
La Casella esta vesprada. Foto: Imma Peris

Dilluns prou fresc, amb ruixats dèbils a la Ribera on la màxima s’ha quedat a Sumacàrcer en 24,2º,però alguns municipis com Turis i Montserrat no han arribat ni tan sols als 20º. La majoria de poblacions han oscil.lat entre 20 i 23 graus, com Carcaixent (23,6º), , Sueca (23º), Alzira (22º), La Barraca, la Murta i la Casella (21º) i Algemesí (20º).

Turis ha registrat la major quantitat de precipietacions (13,2 l/m2), Càrcer (9,6 l/m2), Montserrat (8 l/m2), la Murta (4,2 l/m2), la Casella (3,8 l/m2) i Sueca, Alzira i Carcaixent alvoltant de 2 l/m2.

Millora a la Ribera

Este dimarts l’oratge presentarà una sensible millora ja que tindrem inestabilitat residual poc significativa. Més sol pel matí i, a partir del migdia, núvols d’evolució i alguns ruixats que afectaran més a les comarques alacantines on no descartem alguna tronada puntual en este sector.

Les temperatures pujaran de manera moderada a la província de València, i més dèbil a la resta del territori. Vent fluix amb direcció variable, llevat de l’interior nord de Castelló on el mestral donarà ratxes moderades la primera meitat del dia.