Avís taronja esta vesprada a la Ribera per risc «important» de ruixats i tronades

0
211
Tronades i ruixats esta vesprada a la comarca

L’AEMET incrementa l’avís a taronja a la Ribera per risc important de tronades i ruixats per a avui.

🌧 L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) acaba d’incrementar l’avís groc a taronja per risc important de tronades i ruixats entre les 12 i 24 hores de diumenge. A hores d’ara manté actius avisos grocs per a demà per tempestes i pluja que afecten, pràcticament, tot el territori valencià.

🌧 Hui, la precipitació acumulada en el període d’una hora podria ser de 40 litres per metre quadrat, segons la mateixa institució estatat, des d’on no descarten que els ruixats vagen acompanyats de calamarsa.

⚠️ El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat [112] ha decretat la la situació de preemergència per a totes les comarques en risc important de tronades.