Pluja i caiguda de temperatures fins 14º els pròxims dies a la comarca

0
646
Plaça Major d'Alzira

Un front prou actiu recorrerà demà diumenge la nostra Comunitat de nord a sud deixant al seu pas, i a partir del migdia, precipitacions que a la meitat nord de la nostra Comunitat podran ser localment fortes o en forma de tronada. En general seran de curta durada i no descartem que puguen anar acompanyades de pedra.

Les temperatures cauran en tot el territori; hui les màximes estaran al voltant dels 35º, que poden baixar fins els 21 de dilluns, per a recuperar-se poc a poc a partir de dimecres.El vent es mostrarà fluix i amb direcció variable.

Previsió pròxima setmana

El pas d’este front tindrà també conseqüències al llarg de dilluns dia 8 ja que seguirà deixant un ambient molt inestable i amb noves tronades que, fins la matinada afectaran a la meitat nord de la comunitat i la resta del dia a la meitat sud. Posteriorment (els següents dies) l’atmosfera continuarà inestable durant bona part de la setmana pròxima en un panorama que no tindrà massa ganes d’estabilitzar-se i amb uns termòmetres que seguiran per davall dels valors que deurien de tindre en esta època de,l’any.

Respecte a les temperatures, de nou a partir de demà diumenge els termòmetres tornaran a desplomar-se (especialment el dilluns 08) i l’ambient presentarà un perfil més primaveral amb clar contrast amb l’estiuenc que tindrem hui.

Inforatge