Carcaixent obri l’Hort de Soriano amb restriccions i mesures de seguretat

0
199
Paratge de l'Hort de Soriano

A partir de demà dissabte dia 6 de juny, el Paratge Natural Municipal Hort de Soriano-Font de la Parra obrirà les seues portes per poder donar accés als seus itineraris senderistes i amb horari de dimarts a diumenge de 8 a 23 hores.

 

Per tal d’evitar una massificació de visites i garantir el distanciament de seguretat, quedarà obert al públic l’aparcament de la zona baixa (zona del transformador). En cas de persones amb mobilitat reduïda, es podrà avisar a l’operari de la instal·lació per facilitar l’accés del vehicle fins el punt més pròxim a la zona d’ús públic. Seguint la normativa establerta, la zona de jocs infantils estaran precintats.

 

Els torradors es mantindran clausurats per ser un punt de concentració de persones, així com un risc de perill d’incendis en època estival. Seguint les recomanacions sanitàries, quedaran tancades les fonts d’aigua. Els banys s’obriran dissabte i diumenge, durant la resta de dies quedaran tancats al públic. S’establirà un aforament d’un únic usuari/a per torn.

 

La neteja i desinfecció dels wc se realitzarà quatre vegades al dia fent incidència en punts de contacte habitual com poms i portes. Considerant les directrius i recomanacions per càmpings de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, per a la reducció del contagi per coronavirus no  es permet l’entrada d’autocaravanes ni l’acampada. Per seguretat de totes i tots, caldrà seguir les indicacions dels cartells informatius i de l’operari de l’Hort de Soriano i mantindre la distància social de 2 metres.