Cs Alzira demana la reobertura progressiva de la piscina coberta i el gimnàs

0
316
Piscina coberta

Clara Aledón: “Van arribar tard en buidar la piscina un mes i mig després de decretar-se l’estat d’alarma, generant una despesa innecessària, i ara al no donar el servei”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha demanat “la reobertura progressiva de la piscina coberta i el gimnàs”. “Cal donar aquest servei ja a la ciutadania, que l’està demandant, i facilitar que els treballadors es reincorporen”, ha explicat.

Segons Aledón, “ja van arribar tard quan van mantindre la piscina plena un mes i mig després de decretar-se l’estat d’alarma, generant cost energètic i de material”. “Cs va demanar que es buidara i que es realitzaren les tasques de manteniment oportunes perquè estiguera preparada en el moment que s’haguera de reobrir”. No obstant això, ha criticat, “ha arribat el moment i la piscina no està a punt”.

Ara en comptes d’obrir, es pot des del dia 1, continuen retornant els rebuts als usuaris”, ha indicat la regidora, qui també ha insistit que “els usuaris no volen que els retornen els seus diners sinó tornar a practicar esport en aquestes instal·lacions”.