Alzira continua amb el canvi a il.luminació LED a la zona d’Albuixarres

0
346

La regidoria de Serveis Urbans continua treballant en el pla d’estalvi energètic de la ciutat d’Alzira. En esta nova actuació s’ha millorat l’eficiència energètica dels carrers Ntra. Sra. de Luján, Tejar Martí i Progrès. S’han canviat les antigues llums per altres noves de tecnologia LED que millora la qualitat de la il·luminació de la zona, a més de suposar un estalvi econòmic i energètic. A més, està previst al llarg del mes de juny la millora de la il·luminació dels carrers Rei en Jaume i Cervantes.

Amb esta intervenció, que se suma a les ja realitzades a altres zones i carrers d’Alzira durant esta legislatura, ja suma quasi 10.000 € d’estalvi econòmic anual.

Cal recordar que la il·luminació LED utilitza un 80% menys d’energia que els llums incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni. Utilitzar il·luminació LED ofereix una major vida útil i facilita un major respecte al medi ambient i millora la qualitat lumínica dels carrers d’Alzira.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ,ha manifestat que: «La idea és, a poc a poc, anar canviant la il·luminació de tots els carrers d’Alzira per ser una ciutat més sostenible, eficient i respectuosa amb el medi ambient». A més ha afegit que: «Amb estes actuacions estem complint amb el projecte d’Eficiència Energètica programat per a esta legislatura».