Alzira autoritza 16 ampliacions de terrasses i aprova una nova

0
138
Terrassa de la Plaça Major d'Alzira

La Junta de Govern del consistori d’Alzira ha autoritzat 16 ampliacions de terrasses d’ocupació pública i ha aprovat una nova, arran el recen acord entre l’alcalde i responsable de Comerç, Diego Gómez i una quinzena d’hostalers locals, en el que es va decidir que els tècnics municipals estudiarien cas per cas.

La regidora de Seguretat Sara Garés, ha manifestat a Riberaexpress que hi han pendents altres peticions «a falta només del permís dels veïns per a concedir les corresponents ampliacions». A més també hi han pendents tres terrasses noves que es troben actualment en estudi per part dels tècnics municipals.

Predisposició favorable

Garés ha resaltat la «predisposició favorable» de l’equip de govern a «donar suport a l’hostaleria local» i ha afegit al respecte «anem el més ràpid que podem».

D’altra banda ja s’ha celebrat la primera reunió de la comissió que estudia la concessió d’ajudes municipals als autònoms i segons estima la primera autoritat local, «a principi de la pròxima setmana al voltant de 450 treballadors per compte propis seran els primers en cobrar l’ajuda establerta en 400€, una vegada comprovat que els beneficiaris no tenen pendent cap deute amb les respectives administracions públiques».

Cal recordar que un total de 1.150 treballadors per compte propi han presentat la seua sol.licitut a l’Ajuntament d’Alzira arran l’aprovació del Pla de Reactivació  Económica per superar les conseqüències de la pandèmia del coronavirus.

Gómez ha deixat ben clar que esta ajuda municipal «és perfectament compatible amb les que altres administracions concedixen als autònoms segons els nostres tècnics i els de la conselleria».