Pocs clients a l’interior dels comerços i bars d’Alzira el primer dia de la Fase 2

0
148
Maria José gerent de la tradicional botiga de moda Camarena
Vero este migdia a l’interio5r de la cafeteria Ikebana

La fase 2 de la desescalada ha començat hui amb prou timidesa per part dels clients de les botigues de moda i dels bars que admitixen el 40% del seu aforament.

En el cas de la tenda de Moda d’home, Camarena, que regenta, Maria José, han tingut «un matí prou tranquil», encara que confia en que «poc a poc la gent perda la por» per recuperar la normalitat d’abans de la pandèmia.

Lamenten haver perdut la venda especial del mes de maig, en el que «venem prou trages per a les comunions», però confien en recuperar-la a setembre, mes al que les parròquies alzirenyes han traslladat estes tradicionals celebracions».

Descomptes de fins el 50%

La cita prèvia ha funcionat prou bé en les botigues de moda destinades als joves, com Metro, però hui, tampoc ha fet falta que els clients esperaren al carrer per respectar l’aformaent davant l’ecasa assistència de compradors. Per atraure al menys a la seua clientela de sempre els aparadors d’este sector oferien descomptes que van del 20% fins el 50%. El sector confia que la proximitat de l’estiu jugue al seu favor per incrementar les vendes de forma progressiva al llarg d’este mes de juny.

Pel que fa als bars i cafeteries, han funcionat prou millor les terrasses que l’interior dels locals, segons ha assegurat, Vero, de la Cafeteria Ikebana, que ha deixat  la separació que marca la normativa, entre taula i taula.