L’Hotel Lluna d’Alzira obri al públic després d’allotjar als sanitaris de forma altruista

0
914
L'Hotel Lluna d'Alzira
Terrassa de l’hotel

L’Hotel Lluna d’Alzira ha obert hui les portes al públic, per primera vegada des que es decratara l’estat d’alarma el passat 14 de març i després que la seua direcció cedira, de forma altruïsta, les seues magnífiques instal.lacions, als sanitaris de l’Hospital de la Ribera, arran el contracte de cessió que signaren, en abril passat, amb la consellera de Sanitat Ana Barceló.

Ahir abandonaren les instal.lacions els sanitaris i després d’una neteja integral per part de persona de la conselleria, el Lluna ha obert les habitacions, el restaurant i la seua amplia terrassa al públic. i com diu el seu nou manager, Jaime Rossell, «complint totes les mesures de seguretat per a la confiança i tranquilitat dels nostres clients».

Luxe i comoditat

Este hotel ubicat a les rodalies de l’Hospital d’Alzira i a cinc minuts del centre de la ciutat, oferta esmorçars, menú diari i aperitius. Les 14 habitacions dobles es troben equipades amb bany i banyera d’hidromassatge, televisió de plasma i connexió Wi-Fi a Internet, a més de dos suits amb terrassa i banyera jacuzzi exterior. Rossell explica a Riberaexpress que «podran gaudir del lluxe i la comoditat de les seues amples habitacions que destaquen pel bon gust de la seua decoració».

La gerència de l’Hotel Lluna, que es troba en l’Avda Dret d’Associació nº 47, recomana que per a «garantir» la disponibilitat de les taules recomana fer la reserva, via telefònica; 96 2448010.