El regidor de Carcaixent Juan Albert renúncia a les delegacions després de no respectar el confinament

0
485
Juan Albert
  •  La decisió «per motius personals» va estar comunicada prèviament a l’alcalde i a la vicealcaldessa que entenen el pas donat pel regidor

Juan Albert, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, i membre de l’equip de govern va comunicar la vesprada de divendres 29 de maig que, «per circumstàncies personals que li impedeixen desenvolupar les seues funcions en el govern municipal, renuncia a la seua condició de tinent alcalde i a les delegacions de gestió i a la dedicació laboral en este ajuntament».

Esta decisió havia estat comunicada prèviament a l’alcalde i a la vicealcadessa, els quals entengueren el pas donant per Juan Albert i li agraïren la dedicació al front de les diferents àrees de gestió (aigües potables, cementeri, neteja viària i d’edificis públics …) des de la constitució del govern municipal en juny del 2019.

Els dos grups municipals han destacat que és fonamental respectar la decisió del regidor Juan Albert i que este pas al costat no impedirà continuar treballant amb la dedicació i estabilitat que s’ha fet fins ara especialment en les circumstàncies actuals causades pel COVID-19.

Durant la conversa entre Juan Albert i els portaveus de Compromís i PSOE es va fer una valoració «positiva» de la relació i del treball realitzat, i es va manifestar la voluntat de totes les parts de continuar, si bé des de fora de l’equip de govern, amb eixa relació, basada en la comunicació i la col·laboració, per a que la ciutadania puga comptar en tot moment amb els serveis bàsics que l’Ajuntament està obligat a prestar.

Pel que fa a les delegacions que fins ara exercia Juan Albert (gestió residus, aigües potables,cementeri, neteja viària i d’edificis, enllumenat públic, comunicacions i bus municipal) de moment les mantindrà l’alcalde, fins que es valore i s’acorde una possible reorganització de delegacions.