L’Hospital de la Ribera a punt de quedar-se sense cap pacient de coronavirus

0
984
Sanitari de l'Hospital d'Alzira

L’Hospital de la Ribera que arribà a omplir quatre plantes i a tindre uns 40 pacients en la UCI ha anat buidant-se d’afectats pel coronavirus fins quedar només 3 malalts ingressats este cap de setmana.

La Conselleria de Sanitat continua donant un total de 488 casos positius des del passat dimarts mentre que les defuncions son 32 els mateixos des de mitjans de maig.

Son dades molt positives que indiquen un momentani control de la pandèmia tot just a  l’entrada en la Fase 2 del Departament de Salut de la Ribera.

Pel que fa a la Comunitat Valenciana no registra, per primera vegada des del passat 17 de març, cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores. D’aquesta forma, el total de defuncions es manté en 1.432 persones.

A més, s’han donat un total de 57 noves altes hospitalàries de pacients amb coronavirus, que eleven a 12.179 el total de pacients curats en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, el nombre de pacients amb coronavirus hospitalitzats en la Comunitat Valenciana segueix en descens ahir hi havien 156 persones als hospitals valencians, 5 menys que ell divendres.

En referència als casos positius nous, des de l’actualització d’aquest dissabte s’han detectat 2 nous casos a través de PCR que eleven a 11.209 el total de positius des que va començar la pandèmia.