Alzira, Algemesí, Carcaixent i Antella han patit 5 defuncions de coronavirus

0
400
L'Hospital de la Ribera a Alzira

Els municipis d’Alzira, Algemesí, Carcaixent i Antella, amb 5 defuncions cadascú, són els que han registrat, fins ara, més víctimes de coronavirus a la comarca de la Ribera, segons les dades facilitades hui per la Conselleria de Sanitat. És a dir entre les quatre poblacions aglutinen el 50% de les defuncions.

Els seguixen Favara, amb 3, Carlet i La Pobla Llarga amb 2, mentre sumen sols un mort les localitats d’Alginet, Catadau, Cullera, Guadassuar, l’Ènova, Llombai, Montroi, Montserrat, Rafelguaraf, Sollana, Sueca i Vilanova de Castelló. La resta de poblacions de la comarca no ha patit cap defunció.

Els 47 pobles de la Ribera sumen un total de 39 víctimes de la Covid-19, mentre el Departament de Salut d’esta comarca totalitza sols 32, donat que 5 municipis més pròxims a la Costera depenen del Departament de Xàtiva-Ontinyent, mentre Montroi, Real de Montroi i Montserrat pertanyen a l’Hospital General de València.

Pel que fa a la realització de proves PCR, Alzira suma 86, Algemesí 60, Sueca 47, Carcaixent 36, Favara 30, Carlet 24, Alginet 21, L’Alcúdia i Guadassuar 20, Benifaió 19, Sollana 18, Alberic 11, Antella i Catadau 8, L’Ènova, La Pobla Llarga, Llombai i Vilanova de Castelló 5, Montroi i Montserrat 1.

Consultar tots els municipis de la Comunitat Valenciana al següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas