L’Alzira jugarà la lligueta d’ascens a 2ª B a partir del 18 de juliol

0
369

 

La Real Federació Espanyola de Futbol preveu que la fase d’ascens en Tercera es disputen a partir del 18 de juliol en una seu única que ha de concretar en les pròximes hores la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, així com el calendari concret dels partits.

La Jutgessa de Competició de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha validat aquest dilluns la classificació del grup VI de Tercera Divisió en la qual el CD Alcoià en qualitat de campió, Alzira com a segon classificat, Atzeneta i CF Intercity disputaran la fase d’ascens a Segona Divisió B a partir del 18 de juliol.

En el cas de l’Intercity de Sant Joan, la Jutgessa de Competició ha ratificat la impossibilitat que el Vila-real C, quart classificat, puga disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió B al militar en aquesta categoria el segon filial del club castellonenc.

Aquesta promoció, que es disputarà en format reduït en una seu neutral que decidirà la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, es jugarà mitjançant dos partits de semifinals que enfrontarà al CD Alcoià i al CF Intercity d’una banda i a la UD Alzira i Atzeneta UE per un altre.

Els vencedors d’aquestes trobades es jugaran l’ascens en la final. Per a acollir aquesta competició, la FFCV baralla la seu d’Ontinyent, encara que l’Alcoià ha proposat com a alternatives Alcoi, La Nucia o Alacant atés que El Collao, el Camilo Cano o l’estadi Rico Pérez disposen de gespa natural i no artificial com el camp del *Clariano.

EFE