El PP d’Alzira denúncia la «mala gestió» en neteja urbana

0
379

Hi ha zones de la ciutat sense netejar des de fa diversos dies

El PP alerta per l’estat d’insalubritat fins i tot en el nucli urbà

Si fa uns dies denunciàvem l’estat en el qual es troba el passeig fluvial i la zona de *Tulell per l’abandó, aquesta vegada són les queixes que ens fan arribar des de diferents barris de la nostra ciutat per brutícia i insalubritat que presenten els carrers i solars situats en el nucli urbà.
Els populars estem cansats de veure el mal ús que s’està fent per part del govern municipal en la gestió dels serveis públics. Un govern cansat i sense idees que ens ha portat a una Alzira bruta i una mala gestió indigna del pressupost que manegen de tots els ciutadans. En els últims temps hem pogut observar que la neteja de la ciutat ha anat a menys, hi ha zones on no es neteja amb l’assiduïtat que es feia abans. Fa unes setmanes, des del Partit Popular, denunciem en un carrer una rata morta que portava dies sense que des de l’Ajuntament procediren a retirar-la.
Creiem que els recursos econòmics que es destinen en aquesta partida, no s’estan utilitzant com deuen perquè el resultat no és l’adequat.
Des del partit popular demanem al regidor de serveis públics que es dedique a estudiar que ocorre amb la neteja de la ciutat i a l’alcalde que prenga les regnes i no permeta que la brutícia ens envaïsca.

PP Alzira