Detinguda la conductora d’un vehicle a Alzira que va estar a punt d’atropellar a vianants

0
492
Els fets van ocòrrer al carrer Hort dels Frares a les rodalies del Centre de Salut II

Els propis vianants que caminaven, al voltant de les 11 de la nit del dissabte, per la vorera del carrer Hort dels Frares d’Alzira retingueren a la conductora d’un vehicle que s’en va eixir de la calçada i va estar a punt d’atropellar-los.

Poc després arribaren efectius de la Policia Nacional i Local que al fer-li la prova  d’alcoholèmia donà positiu. La traslladaren al Centre de Salut II del mateix carrer Hort dels Frares, on no va acceptar que li feren noves proves d’alcoholèmia. Esta negativa provocà el seu trasllat a la Comissaria de la Policia Nacional, per a prestar declaració.

Era el primer dissabte de la fase 1 de la descalada amb les terrasses obertes al públic sembla que noli va sentar bé a més d’un.