Alzira amplia este dimecres les parades però limitades a l’aforament del mercat

0
579
Mercat ambulant del dimecres d'Alzira
El regidor de Serveis Públics Fernando Pascual durant la reunió amb representants de l’associació de mercaders AVAME

Control d’aforament i limitació de parades per al mercat ambulant d’Alzira

· Este dimecres 27 de maig el mercat ambulant d’Alzira amplia el número de parades. A les d’alimentació de setmanes anteriors s’unixen altres de productes habituals del mercat

Despús-demà torna el mercat ambulant a Alzira, amb una limitació de parades determinada per l’aforament permés en els carrers on van a quedar instal·lades les parades. Així s’ha determinat en la reunió que s’ha realitzat amb els representants d’AVAME, associació Valenciana de Mercaders, i als que cal agrair la seua bona disposició en tot moment per tal d’anar tornat progressivament cap a la normalitat .

Des de la Regidoria de Serveis Urbans se van ha establir totes les mesures, tant de control com higièniques, per tal de preservar la salut de tot el veïnat que es desplacen fins al mercat.

Les parades d’alimentació continuaran instal·lades al carrer Santo Domingo de Guzmán; com en les tres setmanes anteriors; mentre que la resta de parades amb la venda de productes habituals al mercant ambulant quedaran ubicades als carrers Pere Morell, Riola i Dr. Just.

L’edil del PSOE Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, sol·licita als que acudisquen al mercat respectar en tot moment les normes pel bé de totes i tots. «Hem d’aplaudir el comportament exemplar dels usuaris al llarg de les últimes tres setmanes en les que s’han instal·lat les parades d’alimentació, la qual cosa ha creat un precedent que a bon segur continuarà ara que torna el mercat ambulant vora ampliada la seua oferta de productes».

L’aforament del mercat estarà restringit a un màxim de 420 persones en total dins del recinte del mercat ambulant, mentre que la franja horària de muntatge de les parades serà e 8.30 a 13.30 hores.