La Ribera suma 23 nous contagis i cap defunció durant la última setmana

0
324
Sanitàreis atenent a dos pacients de coronavirus a l'Hospital d'Alzira

El Departament de Salut de la Ribera va registrar ahir 5 nous casos, que eleven a 23 durant la última setmana i a 580 el total de positius des de l’inici de la pandèmia, el que equival a una taxa de 223,3 per cada 100.000 habitants. Cal recordar que l’anterior setmana foren 59 el nombre de positius, és a dir 36 més que la que culmina hui diumenge.

D’altra banda ja fa 10 dies que es produix cap nova defunció pel que continuen amb 32 el total de víctimes de l Covid-19.

A la Comunitat Valenciana es reistraren dos nous morts ahir i 133 nous contagiats, encara que constinuen minvant els hospitalitzats, sols queden 220 després dels 25 que foren donats d’alta durant les últimes 24 hores, així com els pacients d’UCI, sols resten 32 després les 2 altes d’ahir.