Exitosa simbiosi d’un restaurant, dos terrasses i la carta on line d’Alzira

0
556
Una de les primeres clientes en aprofitar el triple pacte local en la terrassa de Dreams
Els primers entrepans en arribar a la terrassa
Victor Curiel i José Luis Marco els promotors de la loable iniciativa

El Restaurant El Lloc i les terrasses de Glaçons Plaça i de la gelateria Dreams d’Alzira han format un simbiosi professional-gastronòmica per tal d’ajudar-se mutuament a eixir de la crisi econòmica generada pel coronavirus.

«Estavem prenent un café en la terrassa de Glaçons quan de sobte li vaig proposar a Mª Ángeles que podriem suministrar-li entrepans als seus clients», comenta Victor Curiel, gerent d’El Lloc, conjuntament, amb el seu soci José Luis Marco. Mª Àngeles no ho va pensar dos vegades «i immediatament digué que hi havia que fer cartells i penjar l’acord en facebook, a més de motivar-nos».

En esta simbiosi ha intervingut també l’emprenedor alzireny, Agustin Serra, creador d’ una carta on line que, les terrasses de Dreams i Glaçons, han posat en marxa este cap de setmana perquè els clients accedisquen, a la carta d’El Lloc des del seu propi mòbil, després d’escanejar el còdig QR.

Victor considera «un èxit» l’inici d’esta pionera experiència donat que «ahir dissabte 8 taules d’estes terrasses soparen del nostre restaurant».

Els dos emprenedors hostalers, Victor i José Luis, estan disposats a desafiar, al màxim, a la pandèmia, i ja estan preparant l’obertura, a primers de juny d’Urban Lloc, altre establiment de tapes i entrepans que es va quedar a les portes de la seua inauguració, davant l’inici de l’estat d’alarma el passat 14 de març.

Resposta positiva dels clients

Els gerents de Dreams, Javier i Raül, consideren que la resposta dels clients en esta primera setmana de la fase 1, «ha sigut superior a la que esperavem», amb les taules generalment ocupades tots els dies i que els encoratja a seguir lluitant per tal de superar esta problemàtica situació. La nit del dissabte totes les terrasses de la Plaça Major estaven plenes de clients i és que «la gent tenia moltes ganes d’eixir», segons els propis hostalers, un fet que afavorix la recuperació de l’hostaleria local, el sector, sens dubte, més perjudicat pel coronavirus.

Riberaexpress