La conselleria culmina la reparació del pont de Pellicer d’Alzira

0
252
La biga nova ja està instal.lada com s'aprecia en esta imatge de hui
La grua serà retirada este cap de setmana del vial que accedix a l’estació d’Alzira

L’accés a l’estació de ferrocarril d’Alzira tallat des del passat mes de febrer al col.lisionar una grua amb la part inferior del pont de Pellicer, s’obrirà, previsiblement, la pròxima setmana, després que la conselleria d’Obres Públiques haja canviat la biga afectada.

Ahir va ser tallat el trànsit en la CV-50 per sustituir la viga sinistrada per una nova i hui els treballadors de la conselleria procedixen a culminar els treballs, després que els vehicles circulen ja amb normalitat per dalt del pont.

La reparació consistix en la substitució de la biga i l’asfalt de la zona afectada. Els treballs des del moment de l’accident fins ara han consistit en la preparació d’un desviament soterrani que es connectarà a l’existent a manera de circumval·lació i la substitució de la canonada de gas el passat mes de març.

Els treballs de reparació i l’obertura de l’accés a l’estació s’ha endarrerit a conseqüència de l’inici de l’estat d’alarma el passat 14 de març.