L’alcalde d’Alzira pacta amb els hostalers estudiar cas per cas l’ampliació de les terrasses

0
478
Terrassa de la Plaça Major d'Alzira esta setmana

Els hostalers d’Alzira poden sol.licitar a La Clau l’ampliació de les seues terrasses «fins al 100% de l’aforament» donat que el Govern local s’ha compromés hui a estudiar «individualment» totes les peticions que presenten.

Este ha sigut el principal acord al que han arribat en la reunió telemàtica celebrada hui entre l’alcalde i responsable de Comerç, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés,  els caps de la Policia Local i del departament d’Urbanisme, amb una quinzena d’hostalers alzirenys entre el portaveu del sector en l’Associació Empresarial, Antonio López.

«Estem per ajudar a l’hostaleria a eixir de la greu crisi, sempre amb les limitacions i mesures de seguretat del Ministeri de Sanitat», segons ha manifestat Garés a Riberaexpress.

A hores d’ara ja s’han presentat una petició d’ampliació i tres que han demanat contar amb una terrassa per primera vegada..

Sara Garés ha qualificat de «molt satisfactòria» la reunió amb el sector hostaler i s’ha compromés a contestar les peticions «a la major brevetat possible». El Govern local els ha demanat que conten «amb el consentiment del veïnat» per tal «d’evitar possibles malestars entre els ciutadans». I ha recordat que esta mesura estarà en vigor «mentre dure l’estat d’alarma».