Emocionant eixida de la UCI de la última pacient de l’Hospital d’Alzira

0
290
Pacient ingressada en planta que abandonava agraïda l'hospital

«Ho hem aconseguit», així de satisfets i emocionats es manifestaven els sanitaris de la UCI de l’Hospital de la Ribera en donar esta vesprada d’alta a la última pacient d’esta Unitat de Cures Intensives que ha sigut despedida amb tots els honors.

Una emoció que també han viscut hui els companys de planta en vore com abandonava l’hospital una de les últimes afectades pel coronavirus que quedaven ingressades, concretament sols queden ocupats 10 malalts, després que la Covid-19 obligara a destinar varies plantes del centre hospitalari d’Alzira.

Les dos pacients no s’han oblidat d’agrair i saludar als sanitaris que les han atés, amb un «emotiu i afectuòs comiat».

Els contagis detectats per les proves PCR al Departament de Salut de la Ribera durant les dos últimes setmanes han sigut lleus i no han requerit hospitalització.

 

I per fi us podem donar la millor notícia‼️La nostra UVI ja no té pacients amb COVID-19‼️ La nostra última pacient ha eixit esta vesprada davant l'emoció dels companys i companyes que han estant cuidant d'ella. Ho estem aconseguint!!!❤️❤️❤️❤️ #EsteVirusLoParamosUnidos 💪🌈

Publicada por Departament de Salut de la Ribera en Jueves, 21 de mayo de 2020