Emocionant eixida de la UCI de la última pacient de l’Hospital d’Alzira

0
598
Pacient ingressada en planta que abandonava agraïda l'hospital

«Ho hem aconseguit», així de satisfets i emocionats es manifestaven els sanitaris de la UCI de l’Hospital de la Ribera en donar esta vesprada d’alta a la última pacient d’esta Unitat de Cures Intensives que ha sigut despedida amb tots els honors.

Una emoció que també han viscut hui els companys de planta en vore com abandonava l’hospital una de les últimes afectades pel coronavirus que quedaven ingressades, concretament sols queden ocupats 10 malalts, després que la Covid-19 obligara a destinar varies plantes del centre hospitalari d’Alzira.

Les dos pacients no s’han oblidat d’agrair i saludar als sanitaris que les han atés, amb un «emotiu i afectuòs comiat».

Els contagis detectats per les proves PCR al Departament de Salut de la Ribera durant les dos últimes setmanes han sigut lleus i no han requerit hospitalització.

 

https://www.facebook.com/DSlaRibera/videos/271763134143897/